" Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid! "

En Meer

* Klik foto voor meer details en prijsinformatie

Houtlook Regentonnen

 

Onze houtlook regentonnen zijn gemaakt van zeer sterke en duurzame kunststof. De tonnen zijn ongelooflijk mooi en degelijk afgewerkt, de kleinste details in vergelijking met houten tonnen zijn zichtbaar, zelfs de “ houtnerven “ en

“ metalen ringen “ zijn voelbaar. Deze watertonnen hebben de look van hout maar daarnaast alle voordelen van kunststof; Ze zijn duurzaam, weerbestendig en onderhoudsarm. Lange levensduur! Lang mooi!

 

Indien u de ton aansluit op een regenwater afvoerbuis dan heeft u zo goed als altijd regenwater tot u beschikking. Maakt u daarbij ook nog gebruik van een regenton vulautomaat, dan zal de ton nooit overlopen want zodra de ton vol zit, zal het regenwater weer via de normale afvoer weg lopen. Een eenvoudige regenton automaat geschikt voor afvoerbuis 70 en 80mm kan bij ons als optie meegeleverd worden.

 

De tonnen zijn leverbaar met een inhoud van 50 tot 500 liter en zijn zowel los maar ook als complete set met bijpassende standaard te verkrijgen. Elke ton wordt standaard geleverd met afneembaar deksel en aftapkraantje. Eventuele verzendkosten zijn afhankelijk van totale bestelling en worden op maat berekend, u ontvangt uiteraard vooraf een vrijblijvende prijsopgaaf.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

B&B Bamboe en Meer © 2013-2016 | Alle rechten voorbehouden

RomanDesign