" Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid! "

En Meer

* Klik foto voor meer details en prijsinformatie

Houtlook Regentonnen 

 

Onze houtlook regentonnen zijn gemaakt van zeer sterke en duurzame kunststof. De tonnen zijn ongelooflijk mooi en degelijk afgewerkt, de kleinste details in vergelijking met houten tonnen zijn zichtbaar, zelfs de “ houtnerven “ en

“ metalen ringen “ zijn voelbaar. Deze watertonnen hebben de look van hout maar daarnaast alle voordelen van kunststof; Ze zijn duurzaam, weerbestendig en onderhoudsarm. Lange levensduur! Lang mooi!

 

Indien u de ton aansluit op een regenwater afvoerbuis dan heeft u zo goed als altijd regenwater tot uw beschikking. Maakt u daarbij ook nog gebruik van een regenton vulautomaat, dan zal de ton nooit overlopen want zodra de ton vol zit, zal het regenwater weer via de normale afvoer weg lopen. Een dergelijke eenvoudige regenton automaat geschikt voor afvoerbuis 70-80mm of 90-100mm kan op verzoek als optie meegeleverd worden. Een nieuwe of reservekraan, maar ook een afsluitdop indien u de kraan niet wilt gebruiken leveren wij ook. Vraag ernaar indien gewenst.

  

De tonnen zijn leverbaar met een inhoud van 50 tot 500 liter en zijn zowel los maar ook als complete set met bijpassende standaard te verkrijgen. Elke ton wordt standaard geleverd met afneembaar deksel en aftapkraan. Eventuele verzendkosten zijn afhankelijk van totale bestelling en worden op maat berekend, u ontvangt uiteraard vooraf een vrijblijvende prijsopgaaf.

Direct een prijsopgaaf of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Bij voorkeur middels mail, maar bellen mag uiteraard ook.

B&B Bamboe en Meer © 2013-2019 | Alle rechten voorbehouden