" Gepassioneerd, Deskundig en Ervaren "

En Meer

Naast onze grote passie voor bamboe als plant in de tuin en als bouw- en decoratiemateriaal zijn wij ook doorlopend bezig met onze interesses en voorkeuren te vertalen naar het leveren van andere (bij)producten en bezigheden. Daarom vindt u in het onderdeel “En Meer” diverse producten waar wij zelf ook gebruik van maken en waar wij een bepaalde motivatie hebben m.b.t. fabricage, gebruiksmogelijkheden, duurzaamheid en milieuaspecten. Ook vindt u hier decoratiematerialen o.a. een ruim assortiment aan bamboe windgongen ook wel windorgel genoemd.

 

Colombia - Barranquilla

Het onderdeel Colombia is specifiek het gedeelte alwaar mijn echtgenote haar werkzaamheden kan promoten c.q. presenteren.

Bekijk haar school in esthetica, cosmotologie en gezondheid ( Escuela de Cosmotologia, Estética y Salud Maria Eugenia Ballestas ). De opleiding is Spaanstalig, modulair en ruim van opzet en kan worden afgerond met een officieel erkend diploma. Of heeft u interesse in het aparthotel, de mix tussen appartement en hotelkamer. Hier verhuurt mijn partner volledig gemeubileerde en van moderne gemakken voorziene suites in diverse uitvoering en prijsklassen. Erg interessant voor betaalbaar verblijf voor zowel kortstondig als langere duur. Voor langdurige bewoning, voor toerist en zakenman of –vrouw of speciaal voor bijvoorbeeld verblijf tijdens het carnaval. Barranquillas carnaval is de 2e mooiste van de wereld! Voor meer informatie kunt u zowel bij ons terecht als direct middels de contactmogelijkheden zoals vermeld bij de respectievelijke onderdelen (contact Spaans- en/of Engelstalig).

 

B&B Bamboe en Meer,

Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. De gewenste producten kunnen opgehaald worden maar kunnen ook besteld en verzonden worden naar huis- of ander afleveradres. Dit tegen zeer scherpe transportprijzen en meestal binnen 1 tot 3 dagen in heel Nederland en België.

 

Contacteer ons voor al uw vragen of indien u meer informatie wenst. Bezoek eventueel ook onze showtuin (momenteel alleen op afspraak) alwaar u diverse op onze site genoemde producten kunt bekijken en “aanraken”. Wij staan u dan graag te woord voor informatie en advies.

 

De bamboe-showtuin is volop in ontwikkeling en zal dus de komende periode steeds verder vervolmaakt en uitgebreid worden. Momenteel is de tuin enkel na voorafgaande afspraak te bezoeken. Tevens kan er dan in de aangrenzende bamboe- en siertuin “gewandeld” worden om o.a. een indruk van de bamboe als plant op te doen. Momenteel staan er 26 soorten bamboe in de tuin …. deze maar ook andere soorten zijn op verzoek ook leverbaar. Tevens kunt u bij B&B Bamboe en Meer terecht voor bijzondere of zeldzame bomen en planten in kuip. Steeds wisselende voorraad aanwezig.

B&B Bamboe en Meer © 2013-2019 | Alle rechten voorbehouden