" Gepassioneerd, Deskundig en Ervaren "

Bamboeproducten

Bamboe palen, schermen en overige artikelen zijn geschikt voor diverse constructiedoeleinden maar uiteraard ook zeer bruikbaar  voor allerlei andere creatieve toepassingen binnen en buiten. In huis en tuin, horecagelegenheid, op een beurs of anderszins. De foto’s geven een kleine impressie. Met bamboe creëert u een aparte sfeer. Bamboe kan ook goed gecombineerd worden met diverse traditionele bouw- of tuinmaterialen.

 

Bamboe heeft een hoge hardheid en is zeer sterk, tevens is bamboe een zeer milieuvriendelijk product. Chinese en Indonesische bamboestammen zijn verkrijgbaar in de natuurlijke kleuren naturel en zwart in diverse diameters van 1 tot ruim 18 cm en in lengtes van 1 tot 12 meter! Tevens verkrijgbaar de geweldig sterke Zuid-Amerikaanse constructiebamboe, de Guadua Angustifolia, in diameter 8 tot 16 cm. Bamboe schermen en matten zijn te verkrijgen in een grote verscheidenheid van uitvoering en afmetingen.

 

 

 

 

 

B&B Bamboe en meer,

 

het juiste adres voor al u constructiebamboe, bamboe bouw en bamboe tuinmateriaal  zoals palen in diverse diktes en lengtes, schuttingdelen, tuinschermen, rolborders, onderhoudsmiddel, etc.

 

Vrijwel alles is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk ook onze prijslijst (prijzen zijn incl. btw)

 

De gewenste producten kunnen opgehaald worden maar alles kan ook besteld en verzonden worden op huis- of ander afleveradres. Dit tegen zeer scherpe transportprijzen en meestal binnen 1 tot 3 dagen in heel Nederland en België.

 

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of bezoek onze showtuin (momenteel alleen op afspraak) alwaar u diverse producten kunt bekijken en desnoods “aanraken”. Wij staan u graag te woord voor informatie en advies. Tevens kunnen we u van dienst zijn bij het uitwerken van uw ideeën en het plaatsen en verwerken van al uw bamboe materialen geheel op maat en naar wens.

 

De bamboe-showtuin is volop in ontwikkeling en zal dus de komende periode steeds verder vervolmaakt en uitgebreid worden. Momenteel is de tuin enkel na voorafgaande afspraak te bezoeken. Tevens kan er dan in de aangrenzende bamboe- en siertuin “gewandeld” worden om o.a. een indruk van de bamboe als plant op te doen. Momenteel staan er 26 soorten bamboe in de tuin …. deze maar ook andere soorten zijn op verzoek ook leverbaar. Tevens kunt u bij B&B Bamboe en meer terecht voor bijzondere of zeldzame bomen en planten in kuip. Steeds wisselende voorraad aanwezig.

 

Bij de aanschaf van bamboestammen en schermen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken:

 

-De diameter maten die bij de stammen worden aangegeven zijn altijd aan de onderkant van de stam gemeten.

De  bamboestammen hebben een natuurlijk verloop naar boven.
-Bamboestammen kunnen scheuren. Dit is een natuurlijke werking die wordt veroorzaakt door het drogen.

Dit is niet te voorkomen. De stevigheid neemt hierdoor niet af.
-Het werken met schroeven en bouten is mogelijk, u moet wel altijd voorboren.
-Wij adviseren bij buitengebruik de bamboepalen te reinigen met Grey Go / Bamboe ontgrijzer en vervolgens te behandelen met Bamboo Booster / Bamboe Olie.

-Uw bamboepalen kunnen wij voor u op maat zagen (tegen een kleine meerprijs).

Geef uw creativiteit de vrije loop ! Er zijn 1001 mogelijkheden, vrijwel alles is mogelijk!

Bij vijver, als afscheiding, camouflage van lelijke obstakels, artistiek.

B&B Bamboe en Meer © 2013-2019 | Alle rechten voorbehouden