" Niet de grootste, wel de beste! "

Bamboeproducten

* Klik voor vergroting en informatie

Bamboemat gespleten bamboe op rol

 

De bamboemat gespleten bamboe op rol is gemaakt van in de lengte gespleten bamboe en is op meerdere plaatsen aan elkaar bevestigd d.m.v. gegalvaniseerd ijzerdraad. Deze bamboemat is zeer geschikt voor het snel en makkelijk bekleden of camoufleren van o.a. wanden en daken. Tevens goed bruikbaar voor het maken van natuurlijke afscheidingen

bij evenementen (eenvoudige bevestiging tegen dranghekken) en uiteraard het gebruik in de tuin als windbreking of decoratie of anderszins. Matten van gespleten bamboe zijn op rol verkrijgbaar in diverse standaard maten.

 

Bamboemat volle bamboe op rol

 

De stammen van de bamboematten zijn d.m.v. dik gegalvaniseerd ijzerdraad op meerdere hoogtes aan elkaar bevestigd. Hierdoor is de rol zeer stabiel en indien gewenst ook gemakkelijk op maat te maken, zowel in de breedte als in de hoogte. De schermen zijn aan de bovenzijde luxe afgewerkt, net boven een tussenschot gezaagd en geheel gesloten. De bamboemat op rol naturel China is gemaakt van bamboestammen met een diameter van 22-28mm en de mat op rol zwart China heeft stammen met een diameter van 18-24mm. De bamboematten op rol Luxe Indonesië hebben in zowel naturel als zwarte uitvoering stammen met een diameter van 45-65mm. Alle zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen in de natuurlijke kleuren naturel en zwart.

 

Om de montage en plaatsing van deze schermen te vereenvoudigen en tevens de bamboe beter te beschermen hebben wij een houten montageset ontwikkeld. Indien gewenst kunt u deze “omlijsting”  ook nog met beits of verf behandelen in een door u gewenste kleur. Wilt u geen gebruik maken van de houten montageset? Dan kan u dit scherm ook monteren tegen een bestaande wand of tussen tuin- of bamboepalen. Zelfs montage tegen bestaande draadafscheiding is zeer goed mogelijk.

 

Heeft u vragen over deze producten of wenst u meer informatie, neemt u dan contact op met B&B Bamboe en Meer.

B&B Bamboe en Meer © 2013-2019 | Alle rechten voorbehouden